حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی « سراج24» در رابطه با ورود زود هنگام انتخاباتی از سوی برخی گروه ها و نزدیکان دولت تدبیر و امید گفت : ورود زود هنگام جریان های سیاسی به فضای انتخابات موجب خواهد شد که دستگاه های اداری و کشوری که مسئولیت های امور اجرایی کشور را به عهده دارند ، درگیر کشمکش ها و چالش های انتخاباتی شده و امور کشور معتل شود ، در این صورت مسئولین دیگر به دنبال حل مشکلات مردم نخواهند بود بلکه به دنبال این هستند که جناح خودشان را تقویت کنند برای این که در انتخابات آینده رای بیاورند.
دبیر سیاسی جبهه ایستادگی ایران اسلامی افزود: یکی از آفت هایی که دولت ها ما همیشه درگیر آن بوده اند این است که فکر می کردند اگر مجلس را در اختیار داشته باشند راحت تر می توانند کار کنند همین طور هم مجلسی ها فکر می کنند اگر دولت را در اختیار داشته باشند می توانند بهتر کار کنند اما روح قانون اساسی این گونه است که تضارب آراء یا اختلاف نظر بین قوا می تواند سازنده باشد و موجب رشد و تعالی گردد.
کنعانی مقدم با اشاره به این که دولت ها سعی کرده اند زمانی که حاکم می شوند با دخالت در بحث انتخابات قوه ی مقننه را تابعی از دولت قرار دهند و خط یا جناح سیاسی خود را بر قوه ی مقننه تحمیل کنند گفت : اینگونه مجلسی ها وکیل الدوله می شوند در غیر این صورت مجلسی تشکیل می شود از کسانی که منتقد دولت هستند و از ابزارهای قانونی همچون نظارت و استیضاح برای اصلاح و تقویت دولت استفاده خواهند کرد. به نظرمی رسد مجلسی که منتقد باشد و در عین حال با ابزارهای استیضاح ، نظارت وسؤال بتواند دولت را در اصلاح امور کمک کند و در مواردی هم که دولت عملکرد خوبی دارد از آن حمایت کند به نفع کشور است.
وی گفت: این که وکیل الدوله ها را به مجلس راه بدهیم و دولت سعی بکند برای اینکه جناح خودش مجلس را در اختیار بگیرد به انتخابات مجلس ورود پیدا کند این یک انحراف در مسائل دولتی است که باید جلوی آن گرفته شود و در غیر این صورت ما دوچار مجلسی خواهیم شد که به جای این که وکیل المله باشند ، وکیل الدوله هستند.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت : نظام ما نظامی است که در عین حال که سه قوه از هم جدا و مستقل هستند نباید قوا دنبال اشغال قوای دیگر باشند، آثار این امر این گونه است که مجلسی تشکیل خواهد شد که اکثرا به خاطر این که وابستگی به دولت دارند وکیل الدوله هستند و حقوق ملت پایمال خواهد شد و عملا خاصیت نظارتی و کنترلی مجلس به خاطر معاملات پنهانی بین نمایندگان و دولت از بین می رود.
کنعانی مقدم با توجه به اظهارات اکبر ترکان مشاور ارشد رئیس جمهور طی مصاحبه با یک روزنامه اصلاح طلب مبنی بر این که «ما باید این دو سال مجلس را تحمل کنیم، ما از مردم استدعا میکنیم که فعالیت آنها را به خوبی رصد کنند و اگر دیدند که این رفتار درست و منطقی نیست در انتخابات مجلس آینده تجدیدنظر کنند» گفت : متاسفانه ادبیاتی که برخی از اطرافیان آقای دکتر روحانی استفاده می کنند متناسب با ادبیات اعتدال و خط و مشی امید به آینده نیست ، حتی این بحثس که عنوان کرده اند که کارت زرد مجلس برای ما مهم نیست و صحبت هایی که آقای ترکان کرده اند این ها به دور از اندیشه ی اعتدالی است. کسی حق ندارد مجلس را که یکی از ارکان مهم مردم سالاری دینی در کشور است را تضعیف کند ، مجلس جایگاه والایی دارد وتنها جایگاهی است که هیچ کس نمی تواند آن را منحل کند و این جایگاه نباید تضعیف شود. به نظر می رسد دوستان باید یک ادبیات جدیدی را متناسب با خط و مشی خودشان دنبال کنند و این که مجلس را ما تحمل می کنیم ادبیات مناسبی نیست زیرا مجلس رسالتی دارد که در راس امور است ،کسی در دولت اگر این حرف را بزند به نظر من یک نوع بی قانونی و قانون گریزی است که باید با آن برخورد شود.
انتخاب سردبیر
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
دبیر کل حزب سبز در گفتگو با «سراج24»
تلاش برای ورود وکیل الدوله ها به مجلس نوعی انحراف در مسائل دولتی است/ ادبیات اطرافیان رئیس جمهور درباره مجلس با شعار اعتدال گرایی منافات دارد
تلاش دولت برای ورود وکیل الدوله ها به مجلس بعدی یک انحراف در مسائل کلان جامعه است و با اصل تفکیک قوا منافات دارد.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



